Information Sommar-SM

Hej!

Inför Sektionsmötet ikväll kommer härmed lite info:

Alla som vill vara med och rösta på detta SM kommer behöva logga in på Zoom via sitt KTH-mail-konto, dvs det kontot som slutar med @kth.se , så sitter ni flera tillsammans krävs det att varje person har sin egna stream igång. Tips är att använda zoom på mobilen. Försöker man använda ett annat konto kommer man inte kunna ansluta.

För att underlätta rösträttsstyrkandet kommer alla personer behöva skriva in sitt förnamn och efternamn som sedan presenteras i zoom. Finns inte förnamn och efternamn kommer personen inte få tillträde till mötet, då närvaranderätt inte kan bekräftas.

Incheckningen kommer börja 17:00, så mötet kan börja 17:17 som utsatt tid. Länken till mötet kommer dyka upp senare idag när allting är redo. Incheckningen kommer ske som vanligt.

Handräckningsfunktionen kommer användas till att ge ordet till personer när frågor ska ske, annars kommer en automatisk mute ligga, så för att begära ordet höjer man sin hand, och blir sedan tilldelad ordet från mötesordförande.

Chatten i Zoom kommer vara aktiv under hela mötet, men den kommer inte tas med i protokollet. Chatten ska primärt användas för tekniska frågor, exempelvis att man inte hör vad som händer.

Ses och hörs ikväll!

Mvh Styrelsen