Ansök till KTH Innovations Förinkubatorprogram

KTH Innovation is looking for 15 new startup project to spend a year developing their ideas in the KTH Innovation pre-incubator program. You get 24/7 office space on campus, weekly workshops to develop as an entrepreneur, and a place in a supportive community. Whether you feel stuck or are you ready to go, the program is a great opportunity to make your idea reality. Apply by September 4th on www.kth.se/innovation

KTH Innovation letar efter 15 nya startup-projekt som vill spendera ett år på att utveckla sina idéer i KTH Innovations förinkubatorprogram. Du får kontorsplats på Campus 24/7, workshops varje vecka för att utvecklas som entreprenör, och en plats i en stöttande community med andra som utvecklar sina egna idéer. Oavsett om du känner att du fastnat eller är redo att köra så ger programmet dig möjligheten att göra just din idé till verklighet. Ansök innan 4 september på www.kth.se/innovation.