THS are recruiting for the Management Team!

12/03/2018

 

English below


Visste du att THS arvoderar 13 studenter för att arbeta med det de brinner för samt förbättra din studietid här på KTH? Nu har du chansen att hjälpa till! THS söker just nu 5 nyfikna studenter som söker god erfarenhet och vill arbeta heltid på kåren.

Mer information här:
ths.kth.se/apply

 

Did you know that THS commissions 13 students to work with what they love, but also are improving your studies at KTH? Now you have the chance to give a hand! THS are now looking for 5 curious students who are looking for experience and want to work fulltime at the Student Union.

 

For more information:
ths.kth.se/apply

Tags:

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

2018 © KUNGLIGA MASKINSEKTIONEN, THS. EN SEKTION INOM THS. DESIGNAD AV HENRIK STRÖMQVIST.