Stöd Musikhjälpen 2017

Alla KTH-studenter! Var med och stöd Kungliga Maskinsektionens insamling till Musikhjälpen 2017. Vår digitala insamlingsbössa hittar du här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/kungliga-maskinsektionen Kommunikationsnämnden på Maskinsektionen kommer även att sälja årets Musikhjälpen-märke för KTH studenter i korridoren på M för 40 kr/st 13/12 12.15 – 13.00 15/12 12.15 – 13.00 Allt överskott från försäljningen kommer att gå oavkortat till Maskinsektionens insamlingsbössa för Musikhjälpen. Märkena kommer inte att finnas på plats vid försäljningstillfället, utan kommer delas ut så fort de finns tillgängliga. Mer info om märkena kommer snart. Vem som helst kan skänka en peng eller köpa ett märke. Bjud in alla dina vänner på KTH till att stödja vår insamling för Musikhjälpen 2017. BARN ÄR INTE TILL SALU. DIN MUSIK RÄDDAR LIV. ”Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Mörkertalen är enorma eftersom det ofta sker i det dolda på internet där få av brotten upptäcks. För många som lever i fattigdom finns inga andra alternativ till försörjning än att sälja sin kropp och sexhandeln med barn har blivit en växande miljardindustri. Musikhjälpens tema 2017 är därför Barn är inte till salu” – Musikhjälpen Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.