ALTEN STUDENT EMBASSY

Student Embassy är ett samarbete mellan Maskinsektionen och Alten där tolv studenter från årskurs 1-5 på Maskinsektionen får möjligheten att skapa en nära kontakt med Alten genom olika workshops och utbildningar. Detta är ett samarbete som pågått sedan 2013. Tillsammans med Maskinsektionen startar nu Alten Student Embassy 2016. Vi söker nu 12 ambassadörer.

Om Alten På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom De mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 20.000 medarbetare och verksamhet i 18 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Vad innebär det att vara en Alten-Ambassadör? Att vara ambassadör för Alten innebär att vara Altens förlängda arm på KTH Campus och på så sätt vara delaktig i att utveckla Altens varumärke. Du får även möjligheten att utveckla en nära relation med Alten och ta del av erfarenheter från Altens anställda under arbetets gång. Som Alten-ambassadör åtar du dig att • Planera och genomföra tillsammans med Alten fyra(4) till sex(6) PR-events. • Planera och genomföra tillsammans med Alten ett Branding event • Hjälpa till med att bygga ett starkare varumärke för ALTEN på KTH, även utanför Maskinsektionens gränser.

Vem är du? Som ambassadör söker vi dig som • Är öppen och social och kommunikativ som tycker det är roligt att utveckla befintliga kontakter samt skapa nya • har driv och engagemang • har en stark vilja att hjälpa Alten att bygga ett starkare varumärke på KTH, även utanför Maskinsektionens gränser. För din utveckling erbjuder Alten • Mentorskap i form av en personlig kontakt som är öppen för dina frågor • Två workshops tillsammans med Alten • Möjlighet att deltaga i en av Altens utbildningar • Näringslivskontakter • Inblick i ett av Europas största teknikkonsultföretag • Praktisk erfarenhet av att koordinera och arrangera evenemang och projekt, från ax till limpa • Praktisk erfarenhet av kommunikation och påverkan

Hur söker du? Ansök nu genom att skicka personligt brev, CV samt betyg till naringsliv@m.kth.se dock senast 2016-04-24. Uttagning och intervjuer görs av Alten.

Har du några frågor kontakta Näringslivsnämnden eller passa på att träffa Alten och ställ dina frågor på lunchen den 14 april!

Ansvarig på Alten, Martin Ottensjö, martin.ottensjo@alten.se

Taggar: