MOMENT 2017 SÖKER PROJEKTLEDNING

Ansökan till Moments projektledning har nu öppnat!

Vill du vara med och ordna den bästa arbetsmarknadsdagen för Maskinsektionen? Är du sugen på att ta stort ansvar och leda andra människor? Känner du att projektbaserade arbeten är något för dig? Sök i så fall till Moment 2017:s projektledning redan idag!

Ansök på: www.momentkth.se/PG


Posterna som finns att söka är:

Inköpschef Som inköpschef ansvar du för alla större inköp och upphandlingar för Moment. Till din hjälp kommer du ha inköpsansvariga som du själv rekryterar och sedan arbetar tillsammans med. Som person är du strukturerad och bra på att förhandla. Det är också bra att kunna motivera andra och ha förmågan att få sponsorer och leverantörer att förstå värdet av att finnas i samma sammanhang som Moment.

Eventchef Som eventchef är du ansvarig för alla event som Moment anordnar, stora som små. Det är allt från lunchföreläsningar till workshop och Momentpubar. Du är också ansvarig för kampanjgruppen som ska se till att Moment syns utåt och på så sätt föra vårt budskap ut i hela sektionen. Som person är du planeringsorienterad och har lätt att tala inför folk. Det är också bra om du har lätt för att peppa andra människor både inom och utanför Moment.

Bankettchef I ditt arbete ansvarar du för allt som har med banketten att göra, på så sätt är dina arbetsuppgifter väldigt specifika, men du har ändå oändliga möjligheter! Hur, var, när, tema, underhållning, mat, personal – allt är upp till dig att bestämma. Som person är du strukturerad men också full av spännande idéer. Du har även en god ledarskapsförmåga och är bra på att motivera andra. Tidigare erfarenhet av att anordna större fester är meriterande men inget krav.

Ekonomichef Som ekonomichef är du ansvarig för att övervaka projektets ekonomiska situation. Dina arbetsuppgifter består av att kontinuerligt sköta det ekonomiska arbetet samt uppdatera projektgruppen om den ekonomiska situationen. Som ekonomichef sköter du även all fakturering, så har du ett brinnande intresse för bokföring och ekonomiskt arbete är detta rollen för dig! Som person är du noggrann och strukturerad. Tidigare erfarenhet av bokföring och ekonomiskt arbete är meriterande men inget krav om du har viljan att lära.

Logistikchef Som logistikchef ansvarar du för all planering kring lokaler, tillstånd och hur mässan ska fortskrida rent praktiskt. Detta innebär att ordna med tillstånd, boka lokaler, fundera ut lösningar kring mässlokalen, ta emot leveranser, koordinera upp-/nerriggning av mässan m.m. I din roll som logistikchef är du även ansvarig för lounge, logistik, service och interiör. Som person är du självgående och med god förmåga att ta egna initiativ. Du tycker om att lösa problem och har goda ledaregenskaper. Tidigare erfarenheter av att ha planerat mässa är meriterande men inget krav.

Marknadsföringschef Som marknadschef är du huvudansvarig för marknadsgruppen som består av Art Director, Copywriter, IT-ansvarig, Foto- och filmansvarig samt dess värdar. Marknadsgruppen ansvarar för att ta fram och publicera Moments marknadsföringsmaterial, ta fram och genomföra spännande kampanjer, skriva och publicera intressanta reportage samt hantera hemsidan. I din roll som marknadschef är du ytterst ansvarig för att all information som når studenter och företag är av högsta kvalité! Detta innebär att du leder och motiverar marknadsgruppen samt övervakar och underlättar deras arbete. Som marknadschef har du goda ledaregenskaper och god social förmåga. Du har kunskaper inom grafisk formgivning och tidigare erfarenheter av hantering av hemsidor är meriterande men inget krav. Du visar stort engagemang och har ständigt nya roliga idéer för marknadsföring.

Företagschef Som företagschef ansvarar du över företagsgruppen som består av Företagsansvariga och Företagsvärdar. Företagschefen är ytterst ansvarig för att de uppsatta målen nås när det gäller antalet deltagande företag samt att de deltagande företagen är nöjda med Moment 2017. I dina arbetsuppgifter ingår det alltså en hel del sälj samt koordination inom företagsgruppen och projektgruppen i sin helhet. Förutom sälj är det även ditt jobb att se till att företagen får allt de vill ha inför mässan och att alla beställningar på hemsidan stämmer överens med vad som avtalats. Som person har du en hög planeringsförmåga. Tidigare erfarenhet inom sälj är meriterande men inget krav. Du är en person med stort eget driv och engagemang. Du har även goda ledaregenskaper och en mycket god social förmåga.

Vice projektledare Som vice projektledare är du projektledarens högra hand och bollplank. Du arbetar även kontinuerligt med att skapa en god stämning i gruppen. Team buildings, Kompassen samt mötesprotokoll är några av dina viktigaste arbetsuppgifter. Du ansvarar även för rekryteringen av värdar som sker en bit in i projektet. Som person är du strukturerad och skapar en tydlig struktur kring ditt arbete: när du förbereder möten, hur rekryteringen av värdar går till, vilka team buildings som ska anordnas m.m. Du har även en god social förmåga och tycker att det är kul att motivera andra.

Vid frågor maila: info@momentkth.se

Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan stänger den 15/4.

Taggar: