VAR MED OCH RÖSTA FRAM FÖRETAG SOM NI VILL SKA SYNAS PÅ MASKIN I FRAMTIDEN!

Hej alla glada Maskinare!

Ni har nu en unik möjlighet att påverka vilka företag som kommer synas på Maskin i framtiden. Näringslivsnämnden försöker hitta de mest intressanta företagen för oss som går Maskin och Produkt och Design.

Detta är en unik möjlighet för er att påverka vårt arbete att hitta de företagen som just ni vill ha hit. Svara på enkäten nedan om vilka tre företag som just DU skulle vilja se på Maskin, det tar bara någon minut. Vi i Näringslivsnämnden kommer plocka ut de företag som har fått flest röster och försöka få dem att marknadsföra sig hos oss på Maskin.

Gå in och rösta i formuläret nedan! http://goo.gl/forms/9Oinsbdgbg

Svara så snart som möjligt, men absolut senast 29/2.

Mvh, Näringslivsnämnden

Taggar: