SJ SÖKER STUDENTER MED INTRESSE FÖR UTVECKLING AV TÅGTRAFIKEN


Nu letar vi på SJ efter studenter som vill vara med och utveckla tågtrafiken mellan Sveriges två största städer. Du kommer tillsammans med SJs Affärschef för snabbtågslinjen Stockholm – Göteborg vara med och utveckla SJs strategi för försäljning mot studenter och ungdomar. Ta chansen att säga vad just du tycker och tänker samtidigt som du får insikt i SJs verksamhet, får testa på workshop-metodik och samtidigt får möjlighet att mingla med anställda inom SJ. För dig som är lockad av SJs Internships, Exjobb samt Management Traineeprogram är detta ett sätt att lära känna oss lite bättre innan du bestämmer dig för om du vill dela din framtida jobbvardag med oss! Och för oss på SJ är detta ett sätt att utveckla vår verksamhet utifrån vad du som student vill ha! Vi söker dig som:

Läser år 1-5 på högskola eller universitet i Stockholm eller Göteborg. Är mellan 18 och 27 år. Är social och gillar att diskutera. Nödvändigtvis inte tycker om oss och därför vill vara med i resan mot ett härligare SJ genom konstruktiva diskussioner! Har möjlighet att medverka vid minst en workshop under läsåret 2016/2017 i antingen Stockholm eller Göteborg. Upplägg:

1-4 workshops per termin i Stockholm och Göteborg där du som får en plats i SJs Student Advisory Board får anmäla dig inför respektive träff. SJ bjuder på frukost och därefter följer 1-2 h workshop om aktuella frågor kopplade till SJs verksamhet, varumärke, kommunikation mm. Besök på SJs huvudkontor i centrala Stockholm eller SJs kontor i centrala Göteborg. Som ersättning får du utöver frukost vid workshop-tillfället och värdefulla erfarenheter, 5000 SJ Prio-poäng per träff. I din ansökan vill vi ha CV och kortare personligt brev på svenska där du berättar varför just du vill vara med i SJ Student Advisory Board. Skicka in din ansökan via sj.se/jobb senast 7 februari.

Har du frågor är du välkommen att mejla stina.axi@sj.se

Taggar: