KUNGLIGA MASKINSEKTIONENS VINTER-SM 1 DECEMBER

Den 1a december är det dags för Maskinsektionens andra sektionsmöte – Vinter-SM! Denna gång kommer tre val att äga rum och du kan från och med nu, fram till den 19 november, söka eller nominera någon du tror skulle passa.

Ansökan eller nominering sker på denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/1wAEj8j3dIfhAkS0RSaAq3-33H8Kqj705xw4Ya7PAfOk/viewform?usp=send_form

Nedan följer en beskrivning av de sökbara posterna.

Head of international relations (HIR)

Uppgiften för Head of international relations (HIR) är att förena de internationella studenterna med Maskinsektionen genom exempelvis evenemang och andra tillställningar under läsåret. Posten innefattar att representera sektionen i internationella sammanhang vid THS, att vara en länk mellan Maskinsektionen och THS international samt att i sitt arbete ta tillvara på sektionens intressen i internationella projekt. Önskvärt är att personen kontaktar de nyanlända internationella studenterna, ger dem ett välkomnande och en introduktion till Maskinsektionen och KTH.

Klubbmästare

Klubbmästeriet anordnar fredagspubar samt 4 stycken tentapubar i Maskinsektionens sektionslokal. En annan viktig uppgift som Klubbmästeriet har är att arrangera den årliga ADA-gasquen samt vara behjälplig vid övriga kalas. Klubbmästaren ansvarar för alla delar av Klubbmästeriets verksamhet, ex. dess ekonomi. Eftersom rollen som Klubbmästare innebär mycket ansvar bör du vara organiserad samtidigt som du ska ha förmågan att motivera dina gruppmedlemmar. Som klubbmästare bör du kontinuerligt arbeta med att höja kvaliteten på den verksamhet som Klubbmästeriet bedriver.

M-formatarnas ordförande

M-formatarnas syfte är att främja studenternas fotointresse på Maskinsektionen. Föreningen anordnar fotopromenader, workshops och utställningar för såväl nybörjare som mer erfarna fotografer. Som M-formatarnas ordförande bör du ha ett brinnande fotointresse. Ordföranden ansvarar för att planera och genomföra olika projekt under årets gång samt att anordna regelbundna träffar för föreningen.